May 30, 2011

Laivakoirat

30.5.2011 Maanantai




Vanilla ja Gin nautiskelemassa veneen kannella. Kuten melkein jokaisena päivänä. Eilen oli projekti isojen potkaluiden syönti ja tänään oli muutaman mailin juoksulenkki ja tokotreenit. Jos voisin valita, melkein ottaisin tuon koiranelämän. Helppoa, vaivatonta, paljon liikuntaa, ruoka tulee tarjottimella, rapsutuksia päivät pitkät... Ettei meidän Vanilla vaan olisi hemmoteltu? Välillä sitä suorastaan hieman epäilee. Mutta eikai sentään...

Tänään yritettiin hieman hioa meidän seuraamista, joka tuntuu ruostuneen tässä kiireen keskellä, meinaa edistää mokoma. Vasemman käännökset ja peruutukset tosin selkeesti pistää sen paremmalle paikalle. Ja palkkausta täytyy vähän tarkentaa. Aloitettiin naksuttimen opettelukin tässä jokunen aika sitten. Nyt on jo melko kivalla mallilla. Täytyy myöntää, että vaikka paljon olen aina kuullut kehuja naksusta, nyt vasta huomaan miten hyödyllinen vekotin se onkaan. Se pääsi kyllä nopeasti mun "suosittelen"-listalle. Saa koiran tekemään selkeesti nopeammin. Tietty Vanilla nyt on muutenkin tunnettu reflekseistään.. täällä se ei muuta olekaan saanut kuin kommentteja tyyliin "se on varmaan maailman nopein koira" "miten se käänty noin nopeasti, en edes ehtinyt tehdä mitään" "jestas kun se juoksee". Onhan se ihanaa kun on pirteä pieni koira :)

Kasvattajakin lähetteli terveisiä ja sai mut taas kerran pohtimaan tätä pennutusasiaa. Liekö pitäisi sittenkin vielä kerran kuskata Vanilla Suomeen ja takaisin. Olisihan se ihanaa saada ne niin kovasti toivotut pennut Vanillalle. Ja saisin itselleni toisen "maailman parhaan" koiran. Noh, tätä täytyy vielä miettiä. Elämäntilanne ei ehkä ole asialle nyt paras mahdollinen. Ehkäpä mulla on vielä muutamia kuukausia aikaa miettiä tätä asiaa. Kun tulen heinä-elokuussa Suomeen täytyy tunnustella miltä asiat taas koto-Suomessa vaikuttavat. Tällä hetkellä elämä tietty pyörii niin täällä Kalifornian päässä, että vaikea pohtia tätä Suomi-kuviota.

Kesällä sitten pikku-Daadaan kanssa käydään lenkillä ja käydään keskusteluja. Ehkäpä keskustelut vanhan kunnon ystävän kanssa selkeyttää ajatukset :).

Tässä vielä linkki meidän avomeren purjehdusreissusta, joka oli kyllä melko pomppuista menoa. Vanilla tosin melkolailla elementissään, Gin-parka ei ollut ihan samaa mieltä. Onneksi pomputus ei jatkunut kovin pitkään. :)

http://www.youtube.com/watch?v=z-VD30rL2d4

No comments:

Post a Comment