February 16, 2010

Tästä se lähtee :)

Pitkän pohdinnan ja pienen painostuksenkin jälkeen päätin vihdoin aloittaa kirjoittelun laumamme touhuista. Tähtinä näissä kertomuksissa toimivat bordercolliet Dani ja Vanilla.

Dani on jo 9-vuotias herrasmies, jonka kanssa on tällä hetkellä edessä melko vaikeat ajat, sillä vain muutama viikko takaperin pojalla todettiin lymfooma eli imusolmukesyöpä. Tauti ei kaikeksi onneksi ehtinyt vielä kovin pitkälle, minkä johdosta päädyimmekin yrittämään syöpähoitoja. Hoidot ovat tähän mennessä tehonneet hyvin ja sivuvaikutuksia ei ole juurikaan ollut. Hieman tuo nyt tuntuu karvaa pudottavan ja lääkärikäyntien jälkeen on hetken tavallista väsyneempi. Poitsu ei kaikeksi onneksi näytä tietävän tuon taivaallista vakavasta sairaudestaan, vaan syö hyvin, leikkii ja touhuaa pirteänä, kuten aina ennenkin. Suurena yllätyksenä tuo diagnoosi tuli meidän perheellekin, kun ainut merkki koko taudista oli turvonneet imusolmukkeet. Ikinä ei olisi uskonut...Ennuste on kuitenkin tällä hetkellä hyvä, joten ei muuta kuin päivä kerrallaan elellään.

Toisena tähtösenä onkin paimentyttö Vanilla. Vanilla on 3-vuotias energinen pikku pakkaus, jonka varalle on tietysti suuria suunnitelmia niin harrastuspuolella kuin muutenkin. Vanilla onkin arkemme ilopilleri. Koirillamme on kotisivut, jotka kertovat näistä kaveruksista enemmän. Tänne on tarkoitus kirjoitella jatkossakin yleisiä kuulumisia ja uutisia niin treeneistä, kisoista kuin mahdollisesti tuloillaan olevan pentueenkin vaiheista. Näistä aiheista myöhemmin lisää. Tervetuloa seuraamaan taas yhden koiraperheen arkea ja kotoisia kommelluksia.

1 comment:

  1. No niin! Nyt päästään lukemaan teidän blogia - kivaa! Onkohan tällä vaikutusta puhelinlaskuihin...

    ReplyDelete