February 22, 2010

Voi tätä pakkasta..

Pakkanen paholainen koko ajan haittaa treenaamista. Agilitytreenit toisensa jälkeen on peruuntuneet liian kylmyyden takia. Ja silloinkin, kun olisi edes hieman lämpimämpää, niin osallistujia ei sittenkään riitä niin paljoa, että treenit pidettäisiin. Taitaa olla Anne Saviojan radanlukukurssi tammikuun viimeisenä viikonloppuna meidän viimeinen kosketus agilityn ihmeelliseen maailmaan. Oli muuten hyödyllinen kurssi. Nimenomaan ohjaajalle. Tuli niin paljon uusia juttuja, että menee varmaan seuraava puoli vuotta niitä opetellessa. Koira sai kuitenkin kehuja, vaikka ohjaaja ei niitä niin kovasti niittänytkään..Yllätys yllätys :).

Agilitytreenien puutteessa Vanilla on saanut sitten tokoilla. Ja käydä vetohiihtämässä aina, kun töiltäni ehdin eikä pakkanen ole liian kova. Viikonloppuna treenasimme pitkästä aikaa noutoja, ja se kyllä näkyi, että vähän on taukoa ollut. Noutokapula oli meinaan NIIN hieno juttu, että oli aivan valtavan vaikeaa istua sivulla kapulaa heitettäessä...Noh, onneksi sekin kuitenkin korjaantui muutaman toiston myötä. Tokon avoimen luokan liikkeet olisivat itseasiassa tällä hetkellä oikein hyvin paketissa, kun vaan joskus ehtisi kisoihin. Nyt on tuota odottelua, että odottaako Vanilla pentuja ja maaliskuun puolessa välissä itsellä tiedossa kuuden viikon työreissu Kalifornian aurinkoon (tai sinne pimeän laboratorion peränurkkaan). Että taitaa noi kisailemiset nyt jäädä odottamaan parempia aikoja. Ruututreeniä ollaan myös tehty ja se alkaa pikkuhiljaa sujua. Tällä hetkellä hieronnan alla olisi kaukot. Välillä tytön rutiini nousta maasta istumaan ei pidä ja se alkaa valua eteenpäin. Lisää treeniä siis. Seisomiset sujuu näistä ehdottomasti parhaiten. Tekisi kovasti mieli ottaa taas joku ihan uusi liike harjoittelun piiriin...

Danin kanssa ei mene tällä hetkellä ihan yhtä hyvin. Se oksenteli läpi viime yön. Pahoinvointilääkettä kehiin ja se saatiin onneksi loppumaan. Nyt vaan odotellaan, että ruokahalu palautuisi normaaliksi ja toivotaan, ettei kysymyksessä ollut mikään ruokamyrkytys tai muukaan antibiootteja vaativa vitsaus. Kyllä nuo syöpähoidot sen verran tuota vastustuskykyä heikentää ilman antibioottikuurejakin. Vanilla tosin ei ole oireillut mitään, että voihan se olla, että johtuu vaan hoidoista...?

1 comment: